Winnaars Brilliant Business Awards 2020 bekend

Westelijke Mijnstreek, 9 juli 2020 – Ondanks de coronabeperkingen zijn ook in 2020 de Brilliant Business Awards uitgereikt. De Diamant-Award gaat naar het internationaal opererende Netpresenter in Beek, de Robijn is voor de kleinschalige dagbesteding Bella Vita in Beek en de Parel is gewonnen door fitnessstudio My35’ in Sittard.

De drie portefeuillehouders burgemeester van Beek, Christine van Basten-Boddin, wethouder Natascha Wingelaar van de gemeente Stein en wethouder Pieter Meekels van de gemeente Sittard-Geleen hebben op gepaste afstand met de inzet van een drone de winnaars in de video bekendgemaakt. Ook een vertegenwoordiger van elke vakjury en de sponsors Rabobank Zuid-Limburg West, Maastricht Aachen Airport en Door Communicatie brachten in de video hun felicitaties op gepaste afstand over aan de winnaars.

De winnaars mogen een jaar lang de titel ‘Winnaar Brilliant Business Award’ dragen en hebben naast een oorkonde een uniek beeld ontvangen. De Brilliant Business Awards zijn een initiatief van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein om het bloeiende bedrijfsleven in de Westelijke Mijnstreek te eren en te waarderen. Per categorie waren er drie genomineerden, die door een deskundige jury werden bezocht.

“De vakjury koos voor Bella Vita omdat ze heel veel mensen die het nodig hebben, echt blij maken.”

De winnaars:

De Diamant award is voor meest innovatieve ondernemer die met ideeën, producten of bedrijfsconcept, economisch succesvol is en daarmee een visitekaartje voor de regio is. De winnaar in deze categorie is Netpresenter uit Beek. De vakjury is van mening dat ze met hun langjarige investering in hun eigen product (zowel Netpresenter als AMBER Alert) gekoppeld aan een niet aflatende sales-inspanning en politiek lobbywerk ervoor hebben gezorgd dat er een zeer degelijke winstgevende organisatie staat.

De Robijn werd uitgereikt aan de startende ondernemer die in korte tijd een belangrijke speler in de markt is geworden. De kleinschalige dagbesteding Bella Vita, met een locatie in Beek en Limbricht, viel in de prijzen. De vakjury koos voor Bella Vita omdat ze heel veel mensen die het nodig hebben, echt blij maken. En durven te investeren in een gebouw en inventaris. Met hun doordachte groei tonen ze lef en durf!

De prijs in de categorie Parel ging naar de meest klant- en/of servicegerichte ondernemer. De winnaar in deze categorie is fitnessstudio My 35’ in Sittard. ‘Het klantenbestand is een duidelijke doelgroep waarvoor ze de individuele behoefte uitstekend invullen, binnen een veilige en persoonlijke omgeving. De handgeschreven reviews aan de muur en het lage ledenverloop zijn hiervoor het bewijs’, aldus de vakjury.

Uitreiking awards vanwege corona uitgesteld

Half maart besloten de organiserende gemeenten de uitreiking van de derde editie van de Brilliant Business Awards op 24 maart 2020 vanwege de corona-pandemie af te gelasten. De gemeenten gingen op zoek naar een alternatieve, innovatieve manier om de winnaars van de drie awards Parel, Robijn en Diamant bekend te maken. In drie video’s kregen de winnaars op gepaste afstand hun award uitgereikt.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*