Wij zoeken kunst!

Kunst, muziek en cultuur in de breedste zin van het woord. We houden er van op de redactie van Platform 046. Maar wat is kunst precies? Ben(t) jij/u een kunstenaar die het ons kan uitleggen en laten zien, voelen of horen? Dan komen wij graag met jou/u in contact voor het maken van een reportage. Geen kunstenaar, maar ken je wel iemand? Gewoon taggen!

2 Reacties

  1. Beste medewerker,
    Graag zou ik mijn kunst, via jullie initiatief, onder de aandacht van een breder publiek brengen. Door Covid 19 zijn dit jaar een 5-tal kunstmanifestaties niet doorgegaan. Voor mij gemiste kansen. Misschien dat Platform046 mij een nieuwe mogelijkheid kan bieden.
    Vriendelijke groet, Niek.

  2. Als bestuurslid van de Limburgse Kunstkring – http://www.limburgse-kunstkring.nl – ben ik actief in de Limburgse kunstwereld. Ik ben te bevragen over kunst in het algemeen, over mijn eigen kunst en over maatschappelijk betrokken projecten zoals binnenkort (3 tot 18 oktober) de expositie ‘Homeless’ (over de vluchtelingenproblematiek) in het Mariapark te Sittard. Mijn tel.nr. is 0617374165

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*