Wensauto Meers verzorgt vervoer naar vaccinatie locatie te Maastricht

Donderdag, 4 februari 2021 – In de gemeente Stein kunnen inwoners vanaf 60 jaar en die minder mobiel zijn gebruik maken van de Wensauto Meers om zich te laten vaccineren tegen COVID-19. Dit geldt voor inwoners die geen beroep kunnen doen op een naaste, geen eigen vervoer hebben, geen vervoer met indicatie hebben (Omnibuzz of Valys-vervoer) of mensen die niet zelfstandig kunnen reizen.

Inwoners die gebruik maken van de wensauto worden tegen een kleine vergoeding naar de vaccinatielocatie te Maastricht gebracht en weer thuisgebracht.

Wanneer kan ik contact opnemen met de wensauto Meers?

De mobiele thuiswonende ouderen vanaf 60 jaar ontvangen een brief van het RIVM om een afspraak te maken voor vaccinatie. Daarna kan een afspraak met de Wensauto Meers worden gemaakt via telefoonnummer 06-28 44 76 14. Reserveer zo snel mogelijk, liefst een aantal dagen voor jouw afspraak. Bellen kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur.

Inwoners die vaker gebruik maken van gemeentelijke vervoersvoorzieningen zoals Omnibuzz of Valys-vervoer kunnen dus ook hiermee naar de vaccinatielocatie gaan.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*