Vrije inloop boosterprik bij alle vaccinatielocaties Zuid-Limburg

Vanaf maandag 17 januari kan iedereen van 18 jaar en ouder zonder afspraak terecht voor een boosterprik op alle vaccinatielocaties in Zuid-Limburg. Dit was al mogelijk in het MECC Maastricht en vanaf a.s. maandag ook op de vaccinatielocaties in Geleen en Kerkrade. Voorwaarde is wel dat je minimaal 3 maanden geleden de COVID-19-vaccinatie hebt afgerond of genezen bent van een COVID-19-besmetting.

In totaal zette de GGD Zuid Limburg in 7 weken tijd 235.000 boosterprikken. Nu iedereen van 18-plus de mogelijkheid heeft gehad een afspraak in te plannen, is er voldoende capaciteit beschikbaar om vrije inloop te hanteren voor de boosterprik. Hiermee biedt de GGD Zuid Limburg mensen de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier een boostervaccin te halen. Uiteraard kan men ook nog steeds vrij binnenlopen voor de eerste of tweede COVID-19-vaccinatie.

Vaccinatielocaties

Alle vaccinatielocaties zijn vanaf 17 januari dagelijks open van 08.00-16.00 uur:

  • Vaccinatielocatie Geleen, Hofkamp 31, 6161 DC Geleen
  • XL-vaccinatielocatie Rodalhal, Europaplein 1, 6461 AJ Kerkrade
  • XL-vaccinatielocatie MECC P4, Gaetano Martinolaan 73, 6229 GV Maastricht

Uitnodigingen en afspraak inplannen

Het blijft mogelijk om een afspraak te maken voor een COVID-19-vaccinatie, ook als je nog geen uitnodiging hebt ontvangen. Dit kan online via www.coronavaccinatie-afspraak.nl of telefonisch via 0800-7070.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*