Vragen VVD, DNA en D66 over markt Sittard.

Sittard-Geleen, 26 juni 2020 – Als gevolg van Corona is de ruimte op de Markt in Sittard schaars. Voor de combinatie van de ‘anderhalvemeterterrassen’ en de weekmarkten is er een oplossing nodig. Horeca Markt Sittard, Koninklijke Horeca Sittard en Centrum Management Sittard hebben een gezamenlijk plan aangedragen, maar vooralsnog is er geen consensus tussen de horeca en de weekmarkten bereikt.

De partijen VVD, DNA en D66 roepen nu in artikel 43 vragen het college op om leiderschap te tonen en de regie te nemen en in het uiterste geval een oplossing te forceren, als de partijen er samen niet uitkomen.


1 Reactie

  1. Sittard is toe aan verandering en innovatief denken. Oude patronen loslaten. Betrekken en luisteren naar burgers,burgerinitiatieven en ondernemers met Burgerkracht. Zij hebben ideeën en zienswijzen die serieus genomen moeten worden. Natuurlijk met gezonde richtlijnen maar niet alles vernietigende richtlijnen . De tijd van alleswetende ambtenaren en bestuurders zijn voorbij. Zoek verbinding en naar mogelijkheden inplaats van denken in onmogelijkheden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*