Struinen in de Tuinen Sittard-Geleen zoekt hosts en artiesten voor Amateurkunstenfestival door de hele gemeente Sittard-Geleen!

27 juli 2020, Sittard-Geleen – Tuinfestival Struinen in de Tuinen strijkt deze nazomer voor het eerst neer in Sittard-Geleen. Op zondag 6 september laten lokale amateurkunstenaars zien welk talent ze in huis hebben.

Met Struinen in de Tuinen verwelkomen de inwoners van Sittard-Geleen hun goede buren en verre vrienden om samen te genieten van lokale acts. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunnen nieuwsgierige toeschouwers struinen langs muziek op het gazon, modern ballet bij vijvers en theaterstukken in hofjes. Ontdek in ruime tuinen de gastvrijheid van Sittard-Geleen tijdens Struinen in de Tuinen 2020.

Nadine Massen (projectcoördinator): “Wij zijn blij dat Struinen in de Tuinen corona-proof kan plaatsvinden. Alle optredens vinden plaats in de buitenlucht, er is voldoende ruimte om gepaste afstand te bewaren en de bezoekersaantallen per optreden zijn relatief klein. Ook geven we alle deelnemende tuineigenaren en artiesten corona-richtlijnen mee.”

Meedoen als host of artiest

Ben jij gastvrij? Meld je dan aan met je voor- of achtertuin, oase of jungle, gemeenschappelijke buitenruimte of stadstuin.

Ben jij geen muurbloempje en wil je graag optreden op bijzondere locaties? Iedere vorm van podiumkunst is welkom. Van dichter tot danser of singer-songwriter tot theatermaker.

Aanmelden met je tuin of als artiest kan tot 30 juli 2020 via www.struinenindetuinen.nl/sittard-geleen

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*