Samenloop wordt “ACTIE VOOR HOOP”

Jan Dols, Roy Zelissen, Bernd Oldenbeuving, Marion Voncken en Michel van Dijke

Onlangs maakte het KWF bekend dat ze stoppen met de KWF Samenloop voor Hoop. Dit betekent dat KWF geen tijd, geld en middelen meer beschikbaar zal stellen voor lokaal georganiseerde Samenloop evenementen. Dit tot diepe teleurstelling van bestuursleden die een Samenloop wilden organiseren in het Damenpark gemeente Sittard-Geleen.

Toch is er besloten een eigen 24 uurs wandelevent op touw te zetten. Een nieuwe stichting “Actie voor Hoop” is inmiddels in het leven geroepen. “Met Actie Voor Hoop willen we tijdens Pinksteren 2022 een 24 uurs wandelevenement niet in het Burgemeester Damenpark, maar in het centrum van Geleen organiseren. We gaan geld werven ten behoeve van het genezen en onderzoeken van kanker. ” aldus voorzitter Jan Dols.

Anders dan de Samenloop kunnen er door het hele jaar individuele acties worden georganiseerd t.b.v. Stichting Actie voor Hoop. Het Hoophuis in het centrum van Geleen blijft een ontmoetingsplek waar diverse acties worden georganiseerd en waar o.a. zelfgemaakte spullen worden verkocht. De totale opbrengst wordt verdeeld aan verschillende regionale projecten verwant aan kanker. Voor meer info check www.actievoorhoop.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*