Hulp nodig of een handje helpen? Informatiepunt Samen Sterk

MIK & PIW Groep

Door de aangescherpte coronamaatregelen hebben veel mensen het opnieuw zwaar. Niet alleen ouderen, maar bijvoorbeeld ook mensen die in de zorg of supermarkten werken, of mensen die (alleen) in quarantaine moeten.

Kunt u wel wat hulp gebruiken? Bijvoorbeeld bij het boodschappen doen, het ophalen van medicijnen of het uitlaten van de hond? Informatiepunt Samen Sterk helpt! U vindt hier diverse initiatieven van medebewoners die graag een handje helpen.

Wilt u zelf helpen? Door maaltijden te bezorgen, mensen wegwijs te maken op hun computer, tablet of gsm, of bijvoorbeeld door een luisterend oor te bieden? Meld u dan ook aan! Informatiepunt Samen Sterk is dé plek waar vraag en aanbod samenkomen, waar we onze krachten bundelen en elkaar helpen om deze periode samen goed door te komen.

Heeft u hulp nodig? Wilt u een ander helpen? Bel op werkdagen tijdens kantooruren met Partners in Welzijn: 046 – 457 57 00. Of bezoek de website van Partners in Welzijn voor een overzicht van alle initiatieven.

Met en voor elkaar

Informatiepunt Samen Sterk is opgezet door de gemeente Sittard-Geleen en Partners in Welzijn. Naast mooie hulpinitiatieven van inwoners zijn ook diverse zorgpartners aan het informatiepunt verbonden. Via het Informatiepunt brengen we mensen die hulp nodig hebben rechtstreeks in contact met nieuwe en bestaande initiatieven die hulp bieden.

Naast inwoners van de gemeente Sittard-Geleen kunnen nu ook inwoners van de gemeenten Beek en Stein bij het Informatiepunt Samen Sterk terecht.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*