Hans Verheijen 1 jaar burgemeester van Sittard-Geleen

Op maandag 16 maart 2020 werd Hans Verheijen als burgemeester van Sittard-Geleen geïnstalleerd. Het was een roerig jaar waarin veel gebeurde.

Vanaf het begin van zijn burgemeesterschap heeft de burgemeester te maken gehad met allerlei situaties rondom de coronamaatregelen, maar moesten ook diverse andere ballen in de lucht worden gehouden om de gemeente samen met de wethouders en de gemeenteraad te besturen.

Klankbordgesprekken

Dinsdag 16 maart 2021 is de burgermeester 1 jaar “in dienst” van de gemeente.
Heeft de burgemeester, net zoals veel andere werknemers, ook een periodiek functioneringsgesprek? Niet helemaal. De burgemeester heeft zogenoemde klankbordgesprekken. Deze worden gehouden met de leden van de vertrouwenscommissie die eerder ook de sollicitatiegesprekken hebben gehouden. De klankbordgesprekken zijn niet openbaar.

De vertrouwenscommissie bestond toen uit de leden: Yvonne Salvino (GOB), Noël Lebens (CDA), Math de Loo (GroenLinks), Daryl Pfoster (PVV), Phil Boonen (DNA) en Ton Raven (Stadspartij).
Inmiddels is Noël Lebens als raadslid gestopt om in dienst te treden bij BsGW en is Ton Raven als raadslid gestopt om als senator in de Eerste Kamer aan de slag te gaan. Wellicht dat voor deze voormalige raadsleden nieuwe leden zullen worden benoemd?

Zie ook

2019-11-02: De benoeming van de nieuwe burgemeester, de eerste resultaten

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*