Gemeentenieuws Stein – week 35

Inwoners uitgeschreven uit gemeentelijke administratie
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stein maakt bekend dat na uitvoerig onderzoek blijkt dat vermelde personen niet meer wonen op het adres waar zij in de Basisregistratie Personen (BRP) staan ingeschreven.

Reden
Uitschrijving vindt plaats met als reden ‘vertrokken naar Polen’ volgens artikel 2.21 van de wet BRP. Dit betekent dat deze personen daardoor formeel niet meer in Nederland wonen.

Neem contact op
Staat uw naam hierbij? Neem dan binnen zes weken na publicatie van dit artikel, contact op met de afdeling Publiekszaken van de gemeente Stein via telefoonnummer (046) 4359 393 of per e-mail info@gemeentestein.nl.

Bezwaar

Een belanghebbende kan t/m zes weken na de dag van publicatie tegen de uitschrijving bezwaar maken. Het bezwaarschrift richt u aan burgemeester en wethouders van Stein, Postbus 15, 6170 AA Stein. U kunt de voorzieningen rechter verzoeken om een zogenaamde voorlopige voorziening te treffen, wanneer een spoedeisende beslissing op het bezwaarschrift noodzakelijk is. Dit richt u aan de voorzieningenrechter van de rechtbank Maastricht. Voor de behandeling van een dergelijk verzoek zijn griffierechten verschuldigd.

Het betreft de volgende personen:

NaamGeboortedatumGeboorteplaatsUitgeschreven per
Białonos, Kamila N.15-11-1996Szczecinek, Polen05-08-2020
Kaja, Malwina M.25-12-1993Szczecinek, Polen05-08-2020


Omleidingen Urmond

Er wordt op meerdere plaatsen tegelijkertijd aan de weg gewerkt. Met als gevolg dat een aantal kernen, met name Urmond en Berg aan de Maas, minder goed bereikbaar zijn. Hierbij geven we je graag meer duidelijkheid over de omleidingen die nu gelden.

Wegwijzers
De bewegwijzering was op sommige plaatsen niet duidelijk. Daarom zijn de borden langs de weg verbeterd om zo de omleidingen te verduidelijken. Zie ook de uitleg bij de onderstaande plattegronden. 

Veestraat
In eerdere berichten was nog niet duidelijk dat de Veestraat afgesloten zou worden. Echter, vanwege de grote verkeersdrukte bij de rotonde Haven is besloten om de Veestraat af te sluiten voor doorgaand verkeer.

Hulpdiensten
Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden zijn de omleidingen besproken en afgestemd met de hulpdiensten en Arriva.

Bereikbaarheid Stein

Kern Stein is bereikbaar via de Stadhouderslaan. Heerstraat Noord en Mauritsweg zijn afgesloten.

Bereikbaarheid Urmond

Vanaf 31 augustus is de Mauritslaan open voor verkeer. Tot die tijd staan er omleidingen aangegeven.

Urmond IN, via:

  • Route U: Urmonderbaan – Weg ZX (dit is de weg over terrein Chemelot langs voormalige carpoolplaats), of
  • Route 5: Oude Postbaan-Bergerweg, bedoeld voor vrachtverkeer, of De Graetheidelaan,

Urmond UIT, via:

  • Route 1: Oude Postbaan-Bergerweg
  • Route 2: Urmonderbaan – Weg ZX (dit is de weg over terrein Chemelot langs voormalige carpoolplaats), of

Verbinding Urmond-Stein is alleen mogelijk via de Nieuwe Postbaan.

Meer informatie

Hieronder vind je de aangepaste routekaart waarbij ook de Veestraat is afgesloten. Op onze website www.gemeentestein.nl vind je een uitsnede per kern.

Maas Cleanup 19 september: “Clean rivers, better business”

Graag willen we aandacht vragen voor een grootscheepse opruimactie die IVN als een van de founding partners van het project ‘Maas Cleanup’ op zaterdag 19 september organiseert. Samen met het bedrijfsleven streven ze ernaar tenminste 5.000 vrijwilligers te enthousiasmeren om zwerfafval op te ruimen in en rond de Maas. 

Onder het motto “Clean rivers, better business” neemt IVNj samen met Limburgse bedrijven het voortouw om het groeiende zwerfafvalprobleem aan te pakken. De hoeveelheid afval in rivieren, op stranden en in oceanen bewijst dat de gevolgen van onze consumptiemaatschappij groot zijn. Door zelf het goede voorbeeld te geven, roepen zij andere bedrijven op hun verantwoordelijkheid te nemen. Hiermee brengen ze maatschappelijk verantwoord ondernemen naar de kern van de zaak.

Meld je aan!
Wil je ook meehelpen om de Maas schoon te maken en te houden? Ga naar www.maascleanup.nl en sluit je aan als vrijwilliger. In onze gemeente wordt er schoongemaakt bij de brug in Elsloo.

Events

Wandelen
Dorpsdagvoorziening Bie Gerda Meers
We gaan weer een stuk wandelen vandaag. Ga je mee? Je bent welkom vanaf 10.00 uur voor een kop koffie en we vertrekken rond 10.30 uur!

Laat jouw fiets graveren
Woensdag 26 augustus
Scholengemeenschap Groenewald, Kinskystraat 15
09.00-14.00 uur

Inloop in de huiskamer
Buurtcentrum Nieuwdorp
Woensdag 26 augustus
10.00-12.00 uur

Inloopmiddag
Buurthuis Urmond
Donderdag 27 augustus
14.00-17.00 uur

Inloop in de huiskamer
Buurhuis Nieuwdorp
Maandag 31 augustus
13.30-15.30 uur

Inloopmiddag
Buurthuis Urmond
Maandag 31 augustus
14.00-17.00 uur

Kaartmiddag
Buurthuis Urmond
Maandag 31 augustus
14.00-17.00 uur

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*