Burgemeester brengt ode met draaiorgel aan gedecoreerden

Burgemeester Leurs-Mordang met draaiorgel en gedecoreerde

Vanochtend legde burgemeester Leurs-Mordang van Stein een wel heel speciaal bezoekje af bij 3 van haar inwoners. Samen met haar man en zijn draaiorgel trok ze langs de deuren om 3 Koninklijke Onderscheiding als Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit te reiken. Samen met het draaiorgel bracht ze een ode aan de mooie bijdrage die deze inwoners leverde voor de gemeenten en hun omgeving.

Mevrouw Gorissen-Graat uit Elsloo, meneer Stassen uit Meers en mevrouw Janssen-Wagemans uit Berg a/d Maas wisten niet wat hen overkwam. Stuk voor stuk waren ze sprakeloos. De burgemeester: ‘Het leek wel All you need is love. De gedecoreerden waren enorm enthousiast en ook ik heb er erg van genoten. We hebben gekeken naar wat er wél kan. En dit was zelfs nog leuker dan normaal!’

Naast het Wilhelmus dat met het draaiorgel gedraaid werd voor de Koninklijke Onderscheidingen, werden ook tweeling Thyme en Jibbe Engelen (beide 14 jaar) door de burgemeester op de stoel gezet en voorzien van een welverdiend jongerenlintje.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*